RFT-O Logo Created with Sketch.

Het grotere
geheel

Van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties tot Defensie. En van het KNMI tot de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit: de Rijksoverheid is veelzijdig en omvangrijk. Met als belangrijkste doelgroep onze samenleving.

Bij het reilen en zeilen van dagelijkse zaken, wetswijzigingen, het brengen van goed en minder goed nieuws en bij alle andere belangrijke actualiteiten die impact hebben op de samenleving, is goede communicatie onmisbaar. Met de rijkshuisstijl als solide basis ontwikkelt RFT-O voor de meest uiteenlopende onderwerpen de passende visuele communicatie. Een heldere boodschap die via de juiste kanalen bij de juiste mensen terechtkomt.

RFT-O is bewaker van de huisstijl, maar we zoeken wel de randen op, waar het kan. De rijkshuisstijl is veelzijdig en wij zien altijd genoeg mogelijkheden om tot een onderscheidend voorstel te komen. Een ontwerp dat er aantrekkelijk uitziet en we zorgen dat het toegankelijk is voor écht iedereen.

Samenwerken met de Rijksoverheid geeft veel voldoening, omdat grafisch ontwerp wordt ingezet bij communicatie naar de grootste doelgroep denkbaar: onze samenleving.

plusje/blauw Created with Sketch. Tell me more • Are you ready for take-off? • Volg ons op instagram • Are you ready for take-off? • Graphic design and beyond