Wij zorgen dat morgen werkt

Sinds 1955 ontwikkelt en produceert Drentea projectmeubilair voor de zakelijke markt. Het is zo’n bedrijf dat je enorm gaat waarderen zodra je het eenmaal kent. High-end design vanuit robuuste stalen platen, gewoon gemaakt in Emmen. Drentea maakt de werkplekken waar je graag terug wilt komen. Dat moet vertelt worden!

We zetten de ambities op scherp en maken de merkbeloftes helder: zo hebben we alle ingrediënten voor het verhaal. Het manifest van Drentea is onderdeel van de nieuwe koers en het is tevens de start van de visualisatie van het merk. We gaan van Office Furniture naar Future Office. Deze verandering helpt ook intern de organisatie goed op weg. Drentea is niet slechts leverancier van kantoormeubilair, maar een full-service inrichter die de gebruiker een fijne (werk)dag bezorgt.

De basis van de nieuwe stijl combineert het beste van twee werelden: stevige vormen gestanst uit stalen platen in combinatie met het verfijnde, stijlvolle logo. Ook de kleuren komen uit de fabriek zelf: zware machines in ferme kleuren met hier en daar juist lichte pastellen tot felle high lights. Een mooi gevarieerd gamma om mee te werken.

Met slim toegepaste fotografie presenteren we de producten van Drentea: high-end design gewoon uit Emmen. Het laat zien hoe de robuuste fabriek uiteindelijk leidt tot verfijnd meubilair. Door te werken met inspirerende kleurcombinaties en opstellingen laten we zien dat producten van Drentea in elk interieur tot z’n recht komen. Naast de producten brengen we ook de fabriek, de vakmensen en de grondstoffen in beeld. Zo vertellen we niet alleen in tekst, maar ook in beeld het hele verhaal; van grondstof naar productie naar premium producten.

Drentea kan nu haar verhaal vertellen en zich in volle glorie presenteren aan de markt. Het is het merk dat uitblinkt en de concurrentie het nakijken geeft. Drentea is klaar voor de toekomst. Omdat ze zorgen dat morgen werkt.

Branding
in samenwerking met

Colette van der Minne
Strategie

Barbara Slagman
Webteksten

Airsolid
Webdesign en -development

Wouter van der Sar
Ronald Smits
About The People
Fotografie

INDG
Renders