September maakt digitaal waar

September Digital is een hechte groep digitale experts. Ze delen hun liefde voor code, UX en design. Maar met alleen een goed gevuld portfolio is het moeilijk concurreren. Dat ze het kunnen is wel duidelijk, maar wat geeft een potentiële opdrachtgever nou net dát zetje om voor September Digital te kiezen?

Aan de slag met merkstrategie. Samen met September onderzoeken we dilemma's, formuleren we droom-opdrachtgevers en stellen we ambities op scherp. Dat geeft een duidelijke richting voor het verhaal van September.

Alles wat September maakt is niet 'gewoon prima'. Het gaat erom wat het teweeg brengt. 'Het effect van het werk van September' zeg maar. Dit hebben we grafisch vertaald naar een uitgesproken, dynamische stijl.

Het team van September hebben we vervolgens voorzien van een concreet brand book, inclusief logo, vormelementen en schetsen ter inspiratie. Want als je September bent, dan kun je als de beste je eigen website ontwikkelen. Zo is de dynamische stijl helemaal tot leven gekomen en staat er een visueel spektakel waar geen potentiële opdrachtgever meer omheen kan.

Het resultaat? Kijk op september.digital

Merkidentiteit
in samenwerking met

Fanny Evers
Merkstrategie

Florian Franken
Animaties