RFT-O Logo Created with Sketch.

IF YOU BEND
YOU DON'T BREAK

Met locaties in Den Haag, Rotterdam en Utrecht helpt Balanzs je gezonder te leven, zonder te lijden. Balanzs biedt yoga, beauty, massages en retreats in een frisse, moderne omgeving. Balanzs is hard bezig uit te groeien tot het leukste en gezondste lifestyle merk van Nederland. Ambities, daar houden we van!

En als je zoveel te bieden hebt, dan wil je dat je merk helder is en blijft. Daarom ontwikkelde RFT-O een stevige, overtuigende basis. Een die aansluit bij de kernwaarden en waarop verder gewerkt kan worden. Zo staat Balanzs stevig in de schoenen.

Met deze filosofie is ook Juizs ontwikkeld. Juizs is groente. Heel veel groente. Met een beetje fruit. Koud geperst, lekker en zonder troep. Dit staat ook letterlijk op het etiket. En als je zo’n uitspraak doet, dan verdient dat een uitgesproken verpakking. Een kleurrijke fles waar je mee gezien wil worden. Omdat je het belangrijk vindt goed voor je lichaam te zorgen, maar zelf geen suffe knolselderij bent.

RFT-O ontwikkelde een kleurrijke merk identiteit en op basis daarvan de etiketten voor de flessen. Geheel in aansluiting op de Balanzs-stijl. Een unieke lijn die opvalt in de schappen. Geen dansende druiven of paprika’s op pootjes, maar een pure uitstraling. Aangevuld met sterke copy die de waarden van Juizs en Balanzs vertellen.

plusje/blauw Created with Sketch. Tell me more

 • Are you ready for take-off? • Volg ons op instagram • Are you ready for take-off? • Graphic design and beyond