Front-enders band together

Fronteers Conference is een van de grootste front-end conferenties ter wereld. Tijdens deze 2-daagse conferentie komen front-enders in Amsterdam bij elkaar om nationale en internationale sprekers en collega’s uit het vakgebied te ontmoeten.

Een succesverhaal dat ook in de toekomst een succesverhaal moet blijven. Daarom zetten we een meerjaren identiteit neer, waarmee Fronteers Conference zich elk jaar weer op de kaart zet. Een professionele visuele basis die zorgt voor herkenbaarheid én laat ook ruimte over voor een jaarlijks verrassende invulling.

Het designconcept grijpt terug naar de oorsprong: het beeldscherm. Door dit grafisch te maken en als vertrekpunt te gebruiken is er een visuele link gemaakt die de front-ender herkent. Door de eenvoud kan het sterk doorgevoerd worden in verschillende uitingen: van social media posts tot het decor van Tuschinski.

Elke jaar ontwikkelt de stijl zich steeds in een net andere richting. Herkenbaar zonder dat het voorspelbaar wordt. Een formule die elk jaar weer werkt.

Conferentie identiteit ’16 ’17 ’18
in samenwerking met

Peter Peerdeman
Fotografie conference