Op gevoel down-to-earth

Hearth Connected is er voor mensen die vol in het leven willen staan. Die willen groeien, krachten willen ontdekken en open willen staan voor wat hun hart daadwerkelijk heeft te zeggen. Een retreat, coaching en ademtraining is transformerend en levensveranderend. Direct en down-to-earth. Dat is wat Heart Connected veroorzaakt.

Waar RFT-O in veel andere gevallen eerst duikt in harde feiten, strakke merkstrategieën en onomstotelijke statistieken, pakken we het bij Heart Connected iets anders aan. Het zit tenslotte al in de naam, dus het ontwerpproces sluiten we aan bij de thematiek.

'Gevoel en verbinding' is het uitgangspunt bij de visuele vertaling. Vrije vormen en kleuren bestaan naast elkaar, maar wel met een doel en op een grid. Het logo verbindt letterlijk de huisstijl tot één geheel. Ook in copy maken we duidelijk dat het bij Heart Connected over gevoel gaat, maar het slaat nooit door naar 'zweverig'.

En dat is hoe Heart Connected zich nu presenteert: meer luisteren naar je gevoel en hier ook succesvol naar handelen. Dat is een kracht die mensen bij zichzelf kunnen vinden, met een beetje hulp en liefde van Heart Connected.

Services
Merkstrategie
Merkidentiteit
Short copy