Shaping the future

Een applicatie ontwikkelen gaat eenvoudig met Ruby on Rails: het framework dat bekend staat als leesbaar en begrijpelijk voor veel ontwikkelaars. In 2004 werd Ruby on Rails uitgebracht voor het grote publiek. Sinds het openbaar maken van de broncode hebben meer dan 6.000 ontwikkelaars een bijdrage geleverd aan Ruby on Rails.

Succes moet je koesteren en levendig houden. Daarom werd onlangs de eerste editie van Rails World georganiseerd door de Rails Foundation, in de Beurs van Berlage Amsterdam. Ter ere van 20 jaar gebruiken, bestuderen en verbeteren van Rails in en door de community.

De Rails Foundation heeft met Rails World een 2-daagse, internationale ontmoetingsplek gecreëerd voor Rails-fanatics die met elkaar in gesprek gaan, interessante keynotes en workshops bijwonen. Een hechte en loyale community die ervoor zorgt dat Ruby on Rails ook in de toekomst relevant blijft.

Voor deze eerste editie is er een sterke visuele basis nodig. Het herkenbare Ruby on Rails-rood kan uiteraard niet ontbreken. De glow en de stip op de horizon staan voor de toekomst van Ruby on Rails en geven de event-stijl een levendige uitstraling. De stijl is, net als Ruby on Rails zelf, eenvoudig in gebruik en goed toe te passen op alle online en offline middelen die nodig zijn voor dit feestelijke event.

Kortom, een internationale en aansprekende stijl die jaren mee kan en flexibel genoeg is om de wereld rond te reizen. Next stop: Toronto.

Services
Merkidentiteit
Branding
Signing

 

In samenwerking met

Jan van Hellemond
Thomas van Zuijlen
Event organisatie

Helene Wiesenhaan
Fotografie