RFT-O Logo Created with Sketch.

CREATING NEW
PERSPECTIVES

UNBOUND is een adviesbureau voor organisatieontwikkeling en heeft als doel organisaties innovatiever te maken. UNBOUND stapt niet direct in op de inhoud van een probleem, maar zijn de begeleiders van het proces naar een oplossing. Op onconventionele wijze bereiden ze organisaties voor op de toekomst. En het blijft niet alleen bij advies: samen met hun opdrachtgevers geven ze vorm aan de toekomst en dit geeft een belangrijke meerwaarde voor de lange termijn. Zo willen ze een positieve verandering teweegbrengen in de financiële, dienstverlenende sector. UNBOUND heeft ambitie!

Creating new perspectives. Dat is waar het op neer komt. Een mooi inzicht na strategische sessies en de logische basis voor de nieuwe visuele identiteit voor UNBOUND.

RFT-O heeft een onconventionele stijl ontwikkeld die past bij het uitdragen van de boodschap. De sprekende, krachtige kleuren en een dynamisch logo vormen een identiteit die eigen is en voor UNBOUND de goede start om het gesprek met nieuwe opdrachtgevers aan te gaan.

plusje/blauw Created with Sketch. Tell me more
 • Are you ready for take-off? • Volg ons op instagram • Are you ready for take-off? • Graphic design and beyond