RFT-O Logo Created with Sketch.

MEANINGFUL
IMPACT

Consultancy in gezondheidszorg is mensenwerk. Bij Vintura betekent dit: met elkaar oplossingen zoeken voor complexe vraagstukken, die voor heel veel mensen van toepassing zijn. Het gaat hierbij immers over gezondheid en zorg. Vintura is een gespecialiseerd adviesbureau met een helder doel voor ogen: impact maken in de gezondheidszorg en life siences.

De lat ligt hoog en de ambitie is groot: als consultant moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Vintura zoekt in een consultant de unieke combinatie van een sterk analytisch vermogen én emotionele vaardigheden.

Om potentiële kandidaten aan te spreken ontwikkelde RFT-O een magazine waar de consultants van Vintura het podium krijgen. Zij kunnen tenslotte zelf het beste vertellen wat het maken van ‘meaningful impact’ in de praktijk betekent. In openhartige interviews leer je de consultants en hun werk echt kennen. De indringende portretten maken het beeld compleet. Door het gebruik van smalle en brede pagina’s ontstaat een fijn ritme. Een uitnodiging voor toekomstige collega’s om kennis te maken met Vintura.

Werken bij Vintura betekent je inzetten om wezenlijke veranderingen binnen de gezondheidszorg te realiseren. De beste zorg moet beschikbaar én betaalbaar zijn en blijven voor alle patiënten.

Value Based Healthcare (VBHC) past perfect bij deze missie, omdat het gericht is op het verbeteren van de uitkomsten voor patiënten én het beheersbaar houden van de kosten. Veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Vintura heeft daarom onderzocht waarom organisaties wel of niet in de richting van VBHC bewegen en welke barrières er in de weg staan. In hun rapport wordt VBHC concreet gemaakt en er worden handvatten aangereikt waarmee organisaties direct zelf aan de slag kunnen.

RFT-O heeft het rapport, passend binnen de bestaande huisstijl, ontworpen. Tabellen en grafieken zijn vereenvoudigd en toegankelijk gemaakt, zodat de informatie echt goed overkomt. Wijtze Valkema heeft de bijpassende illustraties gemaakt, die het rapport letterlijk en figuurlijk kleur geven. Bij het drukken van de rapporten is extra aandacht uitgegaan naar de afwerking, zodat lezers voelen echt iets bijzonders in handen te hebben. Het rapport vormt een mooi geheel met het magazine.

plusje/blauw Created with Sketch. Tell me more
  • Brochure en rapportin samenwerking met
  • Niels Stomps Fotografie
  • Wijtze ValkemaIllustraties


 • Are you ready for take-off? • Volg ons op instagram • Are you ready for take-off? • Graphic design and beyond